Корисничка поддршка

Како да ја променам е-мејл адресата на којашто ги добивам моите сметки?

Вашата е-мејл адреса на којашто ги добивате месечните сметки можете да ја промените на следните начини:

  • преку формата за Активација на Е-сметка, при што наведете ја Вашата нова е-мејл адреса на којашто сакате да ги добивате сметките
  • со испраќање SMS-порака на бесплатниот телефонски број 140 420, при што во текстот на пораката наведете ја Вашата нова е-мејл адреса на којашто сакате да ги добивате сметките
  • со посета на најблискиот А1 продажен салон каде што со писмено барање ќе биде направена саканата промена
  • со повик во А1 Контакт центарот на бројот 077 1234.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања