Корисничка поддршка

Како да направам промена на јазик на говорниот автомат?

Ако си нов корисник, при првото бирање на 077 1234, прво што слушаш е изборот на јазик. Тогаш можеш да го одбереш бараниот јазик.
За постоен корисник имаш 2 опции:
- јави се на 0771234 и за промена на јазикот избери 4.
- Исто така, може да се јавиш и на 1770, одбери 3 за промени, а 2 за промена на јазик.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања