Корисничка поддршка

Колку кредит имам?

Состојбата на Вашата припејд сметка може да се провери преку преку мобилната апликација „Мојот A1“ каде што состојбата на Вашата припејд сметка е прикажана на почетната страна.

Преку внесување на кодот *101# и притискање на слушалката за повик.

Како и со повик кон бројот 1770. Изберете 1, по што ќе слушнете известување за моменталната состојба на сметката и важноста на истата.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања