Корисничка поддршка

Го заборавив корисничкото име или лозинката за „Мојот А1“ што е потребно да направам?

Во случај да ја имате заборавено лозинката за пристап на Мојот А1 Ве молиме изберете ја опцијата “Заборавена лозинка” – од почетната страна на Мојот А1.

Потоа внесете го вашиот телефонски број во означеното поле и кликнете “Испрати SMS код”.

Со SMS порака ќе добиете безбедносен код кој што е потребно да го внесете во означеното поле а потоа одберете “Најави се”.

По овие чекори изберете го Вашето корисничко име при што има опција да го најдете Вашето заборавено корисничко име, а потоа кликнете на “Избери”.

Со нова СМС порака ќе ја добиете новата лозинка за пристап која е потребно да ја внесете во означеното поле, а веднаш потоа ќе бидете вратени на почетната страна.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања