Корисничка поддршка

Како да направите промени во корисничките, техничките поставки и „Factory reset“ на KAON VM1200

1. Промена во корисничките поставки (00:00)

2. Промена во техничките поставки (02:08)

 

 

Видео туторијалот ќе Ви помогне како да направите комплетен ресет (Factory reset) на интерактивниот дигитален ресивер KAON VM1200

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања