Корисничка поддршка

Како да направам припејд надополнување со хартиен ваучер преку бројот 1770?

Внеси го бројот 1770 преку стандардното мени за повик и стисни ја слушалката притисни 2 и внеси го кодот со четиринаесет цифри од ваучерот и потврди со притискање на “#”.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања