Корисничка поддршка

Кога вртам на бројот 1234 слушам албански или англиски јазик, како да направам промена на јазикот во македонски?

Ако си нов корисник при првото бирање на бројот 077 1234 прво нешто што слушаш е изборот на јазик. Тогаш можеш да го одбереш бараниот јазик.

За постоен корисник имаш 2 опции:
- јави се на бројот 077 1234 и за промена на јазикот избери 4.
- Исто така може да се јавиш и на бројот 1770, одбери 3 за промени, а 2 за промена на јазик.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања