Корисничка поддршка

Како да регистрирам припејд број на странски државјанин?

Припејд број на странски државјанин може да се регистрира со повик во А1 Контакт Центарот на бројот 077 1234 или во најблискиот А1 продажен салон.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања