Корисничка поддршка

Како да ја активирам/вклучам услугата роаминг?

Роаминг услугата е основна опција којашто е активирана/вклучена од страна на операторот освен ако не е поинаку побарано. Роаминг услугите се исти како и оние кои ги користите дома- разговори, мобилен интернет, СМС и MMS.


За промена можете да се јавите на бројот 077 1234 или истото да го направите преку апликацијата Мојот А1 (мобилна верзија или веб портал) во делот на “Пакети”.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања