Корисничка поддршка

Дали ми се наплаќа добиена фотографија преку Вибер или Фејсбук Месенџер во странство?

Целиот реализиран сообраќај преку Вибер ФБ Месенџер Ватс ап и други чет платформи се наплатува по цена на сообраќајот за интернет. Што значи доколку овој сообраќај го правите додека сте на Wi-Fi истиот нема да биде наплатен дополнително но доколку го користите мобилниот интернет тогаш наплатата е согласно цените за мобилен интернет на конкретниот роаминг партнер.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања