Корисничка поддршка

Добив СМС-порака додека сум во странство. Дали пораката ќе ми се наплати?

Кога користите роаминг Вашите примени СМС-пораки се бесплатни (доколку не се однесуваат на некоја дополнителна услуга за којашто се наплаќаат дојдовните пораки – без разлика дали се наоѓате во Македонија или во странство). 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања