Корисничка поддршка

Како може да направам промена на тарифен модел на постпејд линија?

Промена на тарифа можете да направите лично во некој од нашите продажни салони или во продавниците на нашите партнери означени со А1 брендот.


За промената потребна Ви е само лична карта.


Промена на тарифата може да направите доколку ги исполнувате условите за промена на тарифата кои зависат од тарифата што ја користите. За да се информирате кои услови важат за тарифата што Вие ја користите јавете се на бројот 077 1234 или посетете го најблискиот А1 продажен салон.


Доколку ги исполнувате условите за промена на тарифен модел од тарифата којашто ја користите потребно е сите отворени сметки со поминат рок за плаќање да се подмирени во целост.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања