Корисничка поддршка

Дали можам да ја платам мојата сметка од странство?

Доколку сте во странство сметката можете да ја платите со најава преку веб-порталот Мојот А1, мобилната апликација Мојот А1 или преку веб-страницата на А1 користејќи ја опцијата Плати сметка на следниот линк: https://www.a1.mk/plati-smetka

Онлајн плаќање можете да извршите со било која Visa/Master платежна картичка издадена од страна на домашна банка.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања