A1 Combo

Пакети за Вашиот бизнис

Направете добар потег и изберете сигурен бизнис-партнер што совршено ќе се вклопи во Вашите бизнис-потреби. Ова лето не пропуштајте ја можноста да изберете A1 Combo Neo 4М и да добиете Microsoft Apps for Business бесплатно во првите три месеци, плус одличен лаптоп Lenovo за 0 денари.

A1 Combo Neo 4 - пакети со телевизија, интернет, фиксна и мобилна линија

А1 Combo

Neo 4L

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 24 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
HBO Premium, Cinestar Premiere, HD Max и Balkan 8+ или Digitalb Family
2 ТВ-приклучоци
до 150 канали (до 30 HD)
Неограничен интернет
100/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 6 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.737
ден./месечно
Заштеда
400 ден./месечно
9.600 ден. за 24 месеци
најпопуларна тарифа

А1 Combo

Neo 4M

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Cinestar Premiere и Balkan 8+ или Digitalb Start
 
2 ТВ-приклучоци
до 130 канали (до 20 HD)
Неограничен интернет
50/3 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 4 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.678
ден./месечно
Заштеда
499 ден./месечно
11.976 ден. за 24 месеци

А1 Combo

Neo 4S

Интерактивна телевизија

A1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Sport
 
1 ТВ-приклучок
до 90 канали (до 15 HD)
Неограничен интернет
30/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 2 мобилни линии
 
A1 Xplore TV бесплатно
1.249
ден./месечно
Заштеда
99 ден./месечно
2.376 ден. за 24 месеци

Изберете А1 Combo  4M со една А1 Neo М и една А1 Neo L мобилна линија и добијте Lenovo лаптоп за 0 денари.

Изберете пакет A1 Combo Neo 4 според потребите на Вашата компанија и заштедете на сите поединечни услуги.

Со A1 Combo Neo имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници, со избор на A1 Combo Neo пакет со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци.

Понудата за пакетите A1 Combo Neo со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на A1 Combo Lite.

Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.

A1 Combo Lite

Пакети за Вашиот бизнис

A1 Combo Lite е комплетна забава за Вашата компанија. Со новите пакети A1 Combo Lite Neo добивате:

  • дигитална телевизија што можете да ја носите со себе каде и да патувате во Македонија,
  • стабилен интернет за Вашата компанија,
  • бесплатна фиксна линија со неограничени разговори кон сите национални фиксни мрежи,
  • телевизија каде и да сте со A1 Xplore TV и
  • до 3 мобилни линии со дополнителен попуст на претплатата.

A1 Combo Lite Neo 4 - пакети со интернет, фиксна линија, телевизија и мобилна линија

А1 Combo Lite

Neo 4L

Телевизија

Вклучени ТВ-пакети:
Extra Paket Plus со вклучени канали Cinestar Premiere 1 и 2, Sport Klub 3, 4, 5 и два канали за возрасни
2 ТВ-приклучоци
до 60 канали
Неограничен интернет
40/40 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 6 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.737
ден./месечно
Заштеда
400 ден./месечно
9.600 ден. за 24 месеци
препорачана тарифа

А1 Combo Lite

Neo 4M

Телевизија

Вклучени ТВ-пакети:
Extra Paket Plus со вклучени канали Cinestar Premiere 1 и 2, Sport Klub 3, 4, 5 и два канали за возрасни
2 ТВ-приклучоци
до 60 канали
Неограничен интернет
16/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 4 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.337
ден./месечно
Заштеда
300 ден./месечно
7.200 ден. за 24 месеци

А1 Combo Lite

Neo 4S

Телевизија

 
1 ТВ-приклучок
до 50 канали
Неограничен интернет
10/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
до 2 мобилни линии
 
A1 Xplore TV бесплатно
1.468
ден./месечно
Заштеда
150 ден./месечно
3.600 ден. за 24 месеци

Изберете пакет A1 Combo Lite Neo 4 според потребите на Вашата компанија и заштедете на сите поединечни услуги.

Со A1 Combo Neo Lite имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

Понудата за пакетите A1 Combo Lite Neo е достапна за сите нови и за постојни корисници со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Еднократниот надоместок за почетно приклучување на услугите изнесува 1.499 денари.

Јавете се на бесплатниот број 0800 78 787 и нарачајте ја Вашата комбинација или направете онлајн нарачка.