Корисничка поддршка

Дали може да префрлам кредит?

Префрлување од еден припејд број кон друг припејд број не е возможно.

Начин за да можете да префрлите кредит е исклучиво од поспејд број кон припејд број Со бесплатна СМС-порака на бројот 1443 со содржина „DOPOLNI" додај гo бројот на А1 Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакаш да го префрлиш (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување). На пример, за префрлени 300 денари на бројот 077/123 456 СМС-пораката треба да изгледа вака: “DOPOLNI 077123456 300”.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања