Корисничка поддршка

Направив надополнување на сметка, а кредитот сè уште не ми е пристигнат?

Доколку кредитот не е надополнет/префрлен и по 24 часа или има помалку од дополнувањето тогаш појди во продажното место каде што си го направил надополнувањето заедно со фискалната сметка или испрати ја по мејл на  kontakt@А1.mk  за да се направи проверката.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања