Корисничка поддршка

Како да регистрирам припејд број?

Припејд регистрација може да се направи преку веб страната на A1 преку следниов линк: www.a1.mk/pripejd/registracija или во било кој А1 продажен салон.

Припејд регистрација на број може да се направи и преку СМС со испраќање на порака REG” кон бројот 140 150 и следење на инструкциите.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања