Корисничка поддршка

Во странство сум, а неможам да се поврзам на мража што да направам?

Направете рестарт на мобилниот уред со вадење и ставање на СИМ-картичката и батеријата (доколку се вади), а потоа изберете ја рачно мрежата. Обидете се рачно да го промените и мрежниот режим, обидете се со сите три режими одделно. Доколку по овие проверки не успеете да се поврзете на мрежата јавете се во Контакт центарот на бројот +389771234 или пишете ни e-mail на: kontakt@A1.mk.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања