Корисничка поддршка

Дали може да го префрлам постојниот припејд број во постпејд?

Да, ако сте корисник на А1 припејд број можете бесплатно да го пренесете во постпејд со избор на соодветен тарифен модел и склучување на претплатнички договор. Оваа промена може да ја направите со валиден документ за лична идентификација во најблиското А1 продажно место, онлајн преку нашиот „E-Shop“  www.a1.mk/e-shop при што потребно е да ги пополните формите за нарачка или преку нашиот A1 Live Shop: https://www.a1.mk/liveshop и да добиете детални информации за сите наши производи и услуги.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања