Корисничка поддршка

Дали Апликацијата Мојот А1 е бесплатна за користење?

Апликацијата Мојот А1 можете бесплатно да ја превземете од Google Play/App Store на Вашиот мобилен уред/табле и користењето на сите нејзини функционалности е бесплатно.

При активација/купување на дополнителните пакети и/или останати услуги во апликацијата Мојот А1 имате можност да ја видите цената на пакетите или услугите и да го потврдите активирањето. По извршената успешна активација, цената на избраниот пакет или услуга ќе Ви биде фактурирана во Вашата месечна сметка.

Доколку сте припејд корисник, наплатата за активирањето на дополнителни пакети и услуги се прави во моментот на активацијата и износот се одзема од Вашиот кредит.

Погледнете го Видео туториалот кој ќе Ви помогне како да ја користите мобилната апликација Мојот А1:

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања