Корисничка поддршка

Далечинскиот управувач не работи, што да направам?

Доколку имате потешкотии со далечинксиот управувач на Вашиот дигитален ресивер направете промена во продажен салон. Промената на далечинскиот управувач може да ја направи потписникот на договорната обврска и истото се наплатува 200 денари.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања