Корисничка поддршка

Дали може да го префрлам мојот A1 Припејд број во постпејд?

Доколку имате активен А1 припејд број можете во секое време бесплатно да го префрлите во постпејд со избор на тарифен модел којшто одговара на Вашите потреби и склучување на претплатнички договор во најблиското А1 продажно место. На овој начин можете да купите мобилен уред по повластени цени (согласно цените за склучување на нов претплатнички договор). 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања