Корисничка поддршка

Како да склучам претплатнички договор за постпејд услуги?

Постпејд корисник можете да станете со аплицирање онлајн преку нашата веб-страница и избор на соодветен тарифен модел преку нашиот „E-Shop“ на следниот линк www.a1.mk/e-shop при што потребно е да ги пополните формите за нарачка и да одберете уред или преку нашиот A1 Live Shop: https://www.a1.mk/liveshop каде што преку виртуелната продавница може да разговарате со нашите продажни агенти во живо и да добиете детални информации за сите наши производи и услуги.

Доколку сакате да склучите претплатнички договор за користење на телекомуникациски услуги од А1 потребно е да го посетите најблискиото А1 продажно место со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или пасош).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања