Корисничка поддршка

Каде можe да направам проверка на моите сметки?

Проверка на сметки може да се направи со најава на мобилната апликација Мојот А1 или преку веб порталот Мојот А1 имате целосен преглед на издадените сметки од последните 12 месеци, како и детален преглед (повици и настани) на сметките издадени во последните 5 месеци.

 

Погледнете го Видео туториалот кој ќе Ви помогне како онлајн да ја следете Вашата сметка:

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања