Корисничка поддршка

Како да го користите KAON VM1200

1. Како да користите “ТВ распоред“ и како да гледате “Емитувана програма“ (00:00)

2. Како да ги користите копчињата за управување на содржината (Pause, Play, Fast Forward, Rewind, Stop) (02:09)

3. Како да ја користите функцијата “Снимање од мрежа“ (03:08)

4. Како да ја користите функцијата “Потсетник“ (05:06)

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања