Корисничка поддршка

Како да направите промени во корисничките и техничките поставки на KAON VM1200

1. Промена во корисничките поставки (00:00)

2. Промена во техничките поставки (02:08)

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања