Корисничка поддршка

Како да направам припејд надополнување со хартиен ваучер, преку USSD, скратените кодови?

Ваучер може да внесеш преку апликацијата Мојот А1 (мобилна верзија или веб портал) преку полето “Надополни” во секцијата “Надополнување со ваучер“. Сè што треба да направиш е да го внесеш четиринаесет цифрениот код во соодветното поле и да кликнеш на „Надополни“.

Дополнитечно ваучер можеш да надополниш преку стандардното мени за повик на твојот телефон. Најпрвo внеси го USSD кодот > *100#).

Ќе ти биде побаран кодот од ваучерот - внеси го кодот од Ваучерот, бројката со четиринаесет цифри, и притисни "#", потоа притисни на слушалката за повик.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања