Корисничка поддршка

Повеќепати добивам иста СМС-порака а се наоѓам во странство. Дали пораките ќе ми се наплатат?

Кога користите роаминг Вашите примени СМС-пораки се бесплатни (доколку не се однесуваат на некоја дополнителна услуга за којашто се наплаќаат дојдовните пораки – без разлика дали се наоѓате во Македонија или во странство).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања