Корисничка поддршка

Дали може да го префрлам постојниот припејд број во постпејд?

Да, ако сте корисник на А1 припејд број можете бесплатно да го префрлите во постпејд со избор на соодветен тарифен модел и склучување на претплатнички договор. Оваа промена можете да ја направите со валиден документ за лична идентификација во најблискиот А1 продажен салон.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања