Корисничка поддршка

Го заборавив корисничкото име или лозинката за „Мојот А1“ што е потребно да направам?

Во случај да ја имате заборавено лозинката за пристап на Мојот А1 Ве молиме изберете ја опцијата “Заборавена лозинка” – од почетната страна на Мојот А1.


Потоа внесете го вашиот телефонски број во означеното поле и кликнете “Испрати СМС код”.


Со СМС порака ќе добиете безбедносен код којшто е потребно да го внесете во означеното поле, а потоа одберете “Најави се”.


По овие чекори изберете го Вашето корисничко име при што има опција да го најдете Вашето заборавено корисничко име, а потоа кликнете на “Избери”.


Во нова СМС порака ќе ја добиете новата лозинка за пристап којашто е потребно да ја внесете во означеното поле, а веднаш потоа ќе бидете вратени на почетната страна.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања