Корисничка поддршка

Дали се плаќа интернет при користење на мобилната апликација Мојот A1 во роаминг?

При користење на апликацијата во странство интернет-сообраќајот остварен во роаминг преку мобилната мрежа на странски оператор се наплаќа согласно цените за користење на интернет во странство (соодветен мобилен оператор во роаминг).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања