Корисничка поддршка

Како да добијам привилегии за Master кориснички профил?

Master привилегии на корисничкиот профил за приватни лица можете да добиете со внесување на лозинката од претплатничкиот договор. Полето за внесување на лозинката од Договорот се наоѓа во „Мојот профил“, на Веб порталот Мојот А1 или во делот за „Лозинка и безбедност“ во „Мојот профил“ на мобилната апликација Мојот А1.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања