Корисничка поддршка

Како да ја деактивирам услугата „A1 секретарка/говорно сандаче“?

Услугата “A1 секретарка“ можете да ја деактивирате со внесување на кодот ##002# во Вашиот телефон и притиснете на копчето за воспоставување на повик. 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања