Корисничка поддршка

Како да станам A1 Постпејд корисник?

За да станете наш постпејд корисник потребно е да посетите некој од нашите продажни салони и да потпишете соодветен претплатнички договор.


Потребен документ за приватни корисници е валиден документ за лична идентификација - лична карта или пасош;


Постпејд корисник можете да станете и онлајн доколку аплицирате преку нашата веб-страница со избор на соодветен тарифен модел и модел на телефонски уред преку нашиот “E-Shop” на следниот линк: www.a1.mk/e-shop при што потребно е да ги пополните формите за нарачка и да одберете уред и на тој начин да станете наш постпејд корисник.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања