Корисничка поддршка

Како да ја променам e-mail адресата на којашто ги добивам моите сметки?

Вашата e-mail адреса на којашто ги добивате месечните сметки можете да ја промените на следните начини:

  • преку формата за Активација на e-сметка, при што наведете ја Вашата нова e-mail адреса на којашто сакате да ги добивате сметките во формата
  • со испраќање СМС порака на бесплатниот телефонски број 140 420 при што во текстот на пораката наведете ја Вашата нова e-mail адреса на којашто сакате да ги добивате сметките
  • со посета на најблискиот А1 продажен салон каде што со писмено барање ќе биде направена саканата промена
  • со повик во А1 Контакт центарот на бројот 077 1234.


 

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања