A1 Combo Box

Поврзи го твојот бизнис онлајн каде било во Македонија!

Со новиот пакет A1 Combo Box добивате брз интернет за Вашата канцеларија заедно со фиксна линија за само 599 ден./месечно. Само приклучете го уредот во струја и може веднаш да почнете да ги користите услугите.

Искомбинирајте A1 Combo Box со телевизија и мобилна линија и заштедете.

A1 Combo Box 2

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
0.9 ден./мин
кон сите фиксни мрежи
599
ден./месечно

A1 Combo Box 3

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи
Телевизија
до 50 ТВ-канали
799
ден./месечно

A1 Combo Box 4

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи
Телевизија
до 50 ТВ-канали
1 мобилна линија
A1 Neo S
1199
ден./месечно

Услугите интернет и фиксна телефонија преку A1 Combo Box може да се користат само на адресата пријавена од корисникот. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува na 2/1 Mbps.

Тарифата A1 Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 500MB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете A1 Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара. Со тарифниот модел A1 Combo Box 4 може да изберете до 2 мобилни линии со попуст на претплатата.

Дополнителен интернет пакет со брзина до 20 Mbps

Можете да активирате дополнителен пакет со 50GB интернет со брзина до 20 Mbps, за 299 ден./месечно. За активација јавете се на 077 1234 или повелете во продажен салон.

Тарифата A1 Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 500MB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете A1 Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара.