Çmimi i pajisjes den. në A1 Pulse

A1 Pripejd SIM

Zgjedh A1 Pripejd SIM-kartelë për 299 denarë dhe fito 20GB internet të përfshirë. 100GB interneti i përfshirë për SIM-kartelat e reja mund të shfrytëzohet në 2 javët e para pas aktivizimit të SIM kartelave.

    Si A1 Pripejd shfrytëzues i ri, gjithashtu fiton edhe:

  • Biseda të pakufizuara në rrjetin A1 në javën e parë të aktivizimit
  • 50 denarë kredi që mund ta shfrytëzosh për çfarë të duash

Lexo më shumë
Në dispozicion onlajn
Nuk është në dispozicion onlajn

Pripejd SIM kartela

A1 Pulse Tarifa
100GB
internet kombëtar
(со првите две недели од активирањето)
Неограничени разговори
në rrjetin A1
(во првата недела од активацијата)
50 ден.
kredi
Çmimi

299 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Në dispozicion onlajn
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS SIM

449 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për A1 Pripejd SIM

/

A1 Ultra S SIM

899 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për A1 Pripejd SIM

/

A1 Ultra M SIM

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për A1 Pripejd SIM

/

A1 Ultra L SIM

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për A1 Pripejd SIM

/

A1 Ultra XL SIM

1.499 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për A1 Pripejd SIM

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Zgjedh A1 Pripejd SIM-kartelë për 299 denarë dhe fito 20GB internet të përfshirë. 100GB interneti i përfshirë për SIM-kartelat e reja mund të shfrytëzohet në 2 javët e para pas aktivizimit të SIM kartelave.

    Si A1 Pripejd shfrytëzues i ri, gjithashtu fiton edhe:

  • Biseda të pakufizuara në rrjetin A1 në javën e parë të aktivizimit
  • 50 denarë kredi që mund ta shfrytëzosh për çfarë të duash