Çmimi i pajisjes 3.816 den. në A1 Ultra Online M

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Xiaomi Redmi Note 12 është një përzierje e mrekullueshme e performancës, stilit dhe vlerës. Me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ky smartfon ofron një përvojë pa pengesa dhe pa vonesa, ndërsa ofron hapësirë të mjaftueshme për të gjitha aplikacionet, fotot dhe videot tuaja. Një nga veçoritë e spikatura të Redmi Note 12 është ekrani i tij mbresëlënës. Pamjet gjallërohen me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta, duke e bërë shfletimin, lojërat dhe transmetimin e videove një kënaqësi të vërtetë. Duke pasur parasysh çmimin e tij konkurrues, Xiaomi Redmi Note 12 është një opsion fantastik për ata që kërkojnë një përvojë të plotë të smartfonit pa dëmtuar buxhetin.

Lexo më shumë
4 GB
Octa-core
6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
Li-Po 5000 mAh
50+8+2MP rear + 13MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
4 GB
Octa-core
6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
Li-Po 5000 mAh
50+8+2MP rear + 13MP front
Ngjyrën: Onyx Gray

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online M
Ndrysho tarifën
959 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
189 den. x 24 muaj

159 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online M
959 den./muaj
Çmimi

189 den. x 24 muaj

159 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

159 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

451 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

284 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

159 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

451 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

284 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

159 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

159 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

/
Basic price
13.499denarë
Pripejd
15.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
15.499denarë

Zgjidh

Xiaomi Redmi Note 12 është një përzierje e mrekullueshme e performancës, stilit dhe vlerës. Me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ky smartfon ofron një përvojë pa pengesa dhe pa vonesa, ndërsa ofron hapësirë të mjaftueshme për të gjitha aplikacionet, fotot dhe videot tuaja. Një nga veçoritë e spikatura të Redmi Note 12 është ekrani i tij mbresëlënës. Pamjet gjallërohen me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta, duke e bërë shfletimin, lojërat dhe transmetimin e videove një kënaqësi të vërtetë. Duke pasur parasysh çmimin e tij konkurrues, Xiaomi Redmi Note 12 është një opsion fantastik për ata që kërkojnë një përvojë të plotë të smartfonit pa dëmtuar buxhetin.

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Redmi Note 12 4/128
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 4 GB
  • Octa-core
  • 6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
  • Li-Po 5000 mAh
  • 50+8+2MP rear + 13MP front
7.85 mm
75.96 mm
165.66 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ AMOLED DotDisplay, 120Hz
Madhësia e ekranit 6.67"
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 13 MP
Dimensionet 165.66 x 75.96 x 7.85 mm
Pesha 183.5g
Garancia 24

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi Redmi Note 12 4/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
24.04.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
23.04.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?