Çmimi i pajisjes 2.136 den. në A1 Ultra Online M

Xiaomi Redmi 12 4/128

Xiaomi Redmi 12 – lidhje e performancës dhe vlerës. I mbushur me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ofron performancë pa pengesë dhe hapësirë bujare për përmbajtjen tuaj. Dizajni i tij elegant shoqërohet me veçori të fuqishme, duke ofruar një përvojë të përmirësuar me smartfon. Nga kapja e kujtimeve deri te multitasking i pandërprerë, Redmi 12 i bën të gjitha të mundshme. Zbuloni një botë mundësish në pëllëmbën tuaj të dorës.

Lexo më shumë
50+8+2MP rear + 8MP front
6.79" FHD+ DotDisplay
Li-Po 5000 mAh
4 GB
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+8+2MP rear + 8MP front
6.79" FHD+ DotDisplay
Li-Po 5000 mAh
4 GB
Octa-core
Ngjyrën: Midnight Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online M
Ndrysho tarifën
959 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

89 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online M
959 den./muaj
Çmimi

89 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

89 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

381 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

214 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

89 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi Redmi 12 4/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

381 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

214 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

89 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

89 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi 12 4/128

/
Basic price
10.999denarë
Pripejd
12.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
12.999denarë

Zgjidh

Xiaomi Redmi 12 – lidhje e performancës dhe vlerës. I mbushur me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ofron performancë pa pengesë dhe hapësirë bujare për përmbajtjen tuaj. Dizajni i tij elegant shoqërohet me veçori të fuqishme, duke ofruar një përvojë të përmirësuar me smartfon. Nga kapja e kujtimeve deri te multitasking i pandërprerë, Redmi 12 i bën të gjitha të mundshme. Zbuloni një botë mundësish në pëllëmbën tuaj të dorës.

Xiaomi Redmi 12 4/128

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Redmi 12 4/128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+8+2MP rear + 8MP front
  • 6.79" FHD+ DotDisplay
  • Li-Po 5000 mAh
  • 4 GB
  • Octa-core
8.17 mm
76.28 mm
168.6 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ DotDisplay (2460 x 1080)
Madhësia e ekranit 6.79”
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 8MP
Dimensionet 168.6 x 76.28 x 8.17 mm
Pesha 198.5g
Garancia 24

Xiaomi Redmi 12 4/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi Redmi 12 4/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi Redmi 12 4/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0