Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

Luani video lojëra pa asnjë problem dhe pa u shqetësuar për mbinxehjen e telefonit, falë teknologjisë speciale të ftohjes së integruar në Xiaomi POCO F3 5G 8-256. Në të njëjtën kohë, ekrani super i madh dhe teknologjia e aplikuar AMOLDED, lejojnë që të gjitha detajet të jenë me ngjyrën dhe konturën e duhur dhe lehtësisht të dukshme, dhe mundësia e rifreskimit të imazhit deri në 120 Hz do të lejojë që gjithçka të lëviz më qetë, pavarësisht nëse luani, shikoni film ose ndiqni rrjetet sociale.

Lexo më shumë
Octa-core
48+8+5MP rear + 20MP front
4520 mAh
8 GB / 256 GB
6.67” AMOLED Display
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

759 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

1.051 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

884 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

759 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

593 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

843 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Bisha e vërtetë është tashmë këtu

Ju dëgjuam dhe krijuam telefonin më të fuqishëm POCO ndonjëherë. Telefoni më i fuqishëm dhe më i fortë, pa kompromise.

Kjo bishë ka një procesor të fuqishëm, hapësirë të shpejtë të ruajtjes së të dhënave si dhe një ekran të ri AMOLED, dhe ky është vetëm fillimi.

Ekran E4 AMOLED me rifreskim 120 Hz

Me përdorimin e materialeve më të fundit dhe më moderne për prodhimin e ekraneve, përdorimi i energjisë elektrike reduktohet me 15%, gjë që e zbraz baterinë më ngadalë. POCO F3 ka përfaqësimin më preciz të ngjyrave nga çdo pajisje ndonjëherë.

Pavarësisht nëse jeni duke lexuar ose duke luajtur lojëra, ekrani rifreskohet me mbi 120 Hz imazhe në sekondë.

Performancë e bishës, procesori më i fuqishëm i përdorur ndonjëherë në POCO

Procesori Snapdragon ™ 870 5G është bërë në teknologjinë 7 nm, me performancë të fuqishme. Pavarësisht nëse jeni duke shikuar video, duke luajtur lojëra ose duke bërë surfatje në internet, procesori do të jetë gjithmonë një hap përpara Jush, duke ju mundësuar të shijoni brezin e ri të shpejtësisë së internetit.

Kur kryeni detyra të vështira, procesori ftohet menjëherë. Procesi i shpërndarjes së nxehtësisë 3D mundëson ftohje dhe mbrojtje shumë më efikase të telefonit nga mbinxehja.

Bateri e madhe 4520 mAh

Trupi i hollë dhe elegant i telefonit përmban energji të madhe në vete.

Nga mëngjesi në mbrëmje, pavarësisht se si e përdorni telefonin, bateria inteligjente përshtatet me përdorimin e energjisë dhe Ju mundëson ta përdorni pa probleme për mbi 10 orë. Me teknologjinë e karikimit të shpejtë, karikimi i plotë i baterisë mundësohet për 52 minuta.

6.67” FHD+ Flat AMOLED DotDisplay
108+8+5MP rear + 16MP front camera
Octa-Core
128GB internal / 8GB RAM

Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

1.051 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

884 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

759 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

593 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

468 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

926 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

843 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

/
Basic price
26.999denarë
Pripejd
28.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
28.999denarë

Zgjidh

Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Poco F3 5G 8/256
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 48+8+5MP rear + 20MP front
  • 4520 mAh
  • 8 GB / 256 GB
  • 6.67” AMOLED Display
163.7 мм
163.7 мм
163.7 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani AMOLED Display 2400 x 1080
Madhësia e ekranit 6.67”
Kamera 48MP + 8MP + 5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion 4520 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 20MP
Dimensionet 163.7 x 76.4 x 7.8 mm
Pesha 196g
Garancia 24
Volt No

Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Xiaomi POCO Poco F3 5G 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
Trajanco Tancevski
12.04.2022

Top

A Ju ndihmoi ky recenzion?