Çmimi i pajisjes 4.056 den. në A1 Ultra M

Motorola Moto G54 5G 4/128

Lexo më shumë
6.5" FHD+ (1080 x 2400)
Octa-core
50+2MP rear + 16MP front
4GB / 128GB
5000 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.5" FHD+ (1080 x 2400)
Octa-core
50+2MP rear + 16MP front
4GB / 128GB
5000 mAh
Ngjyrën: Mint Green

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

169 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

169 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

461 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

294 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

169 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Moto G54 5G 4/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

461 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

294 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

169 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Motorola Moto G54 5G 4/128

/
Basic price
12.999denarë
Pripejd
14.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
14.999denarë

Zgjidh

Motorola Moto G54 5G – A blend of performance and value. Equiped with 4GB of RAM and 128GB of storage, it ensures smooth performance and generous space for your content. Its sleek design is coupled with powerful features, offering an enhanced smartphone experience. From capturing memories to seamless multitasking, the Motorola Moto G54 5G delivers it all. Discover a world of possibilities in the palm of your hand.

Motorola Moto G54 5G 4/128

Çka ka në kuti?
  • Motorola Moto G54 5G 4/128
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.5" FHD+ (1080 x 2400)
  • Octa-core
  • 50+2MP rear + 16MP front
  • 4GB / 128GB
  • 5000 mAh
73.82 mm
161.56 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani FHD+ (1080 x 2400)
Madhësia e ekranit 6.5"
Kamera 50+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 161.56 x 73.82 x 8.89 mm
Pesha 196g
Garancia 24

Motorola Moto G54 5G 4/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Moto G54 5G 4/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Moto G54 5G 4/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0