Çmimi i pajisjes 47.976 den. në A1 Ultra L

Honor Magic 5 Pro 5G

Lexo më shumë
50+50+50MP rear + 12MP front
6.81" OLED (2848 × 1312)
Octa-core
12 GB / 512 GB
5100 mAh
онлајн попуст 10.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+50+50MP rear + 12MP front
6.81" OLED (2848 × 1312)
Octa-core
12 GB / 512 GB
5100 mAh
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra L
Ndrysho tarifën
1.399 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
2.421 den. x 24 muaj

1.999 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra L
1.399 den./muaj
Çmimi

2.421 den. x 24 muaj

1.999 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.499 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.333 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

1.999 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

1.791 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor Magic 5 Pro 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.499 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.333 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

2.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

1.999 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

1.791 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Honor Magic 5 Pro 5G

/
Basic price
71.999denarë
Pripejd
73.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
73.999denarë

Zgjidh

The Honor Magic 5 Pro 5G is a remarkable smartphone with powerful features. It boasts an octa-core processor, 12 GB RAM, and 512 GB storage. The camera setup includes 50+50+50MP rear cameras and a 12MP front camera. With a 6.81" OLED display, the visuals are vibrant and immersive. The device is powered by a 5100 mAh battery, ensuring long-lasting usage. The Honor Magic 5 Pro 5G delivers a flagship experience in a compact package.

Honor Magic 5 Pro 5G

Çka ka në kuti?
  • Honor Magic 5 Pro 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+50+50MP rear + 12MP front
  • 6.81" OLED (2848 × 1312)
  • Octa-core
  • 12 GB / 512 GB
  • 5100 mAh
8.77 mm
76.7 mm
162.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani OLED (2848 × 1312)
Madhësia e ekranit 6.81"
Kamera 50+50+50MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria Li-ion 5100 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 162.9 x 76.7 x 8.77 mm
Pesha 219 g
Garancia 24

Honor Magic 5 Pro 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor Magic 5 Pro 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor Magic 5 Pro 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0