Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Lexo më shumë
47Wh Integrated
15.6"FHD Anti glare
16/512GB
AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
47Wh Integrated
15.6"FHD Anti glare
16/512GB
AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Ngjyrën: Silver

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online L
Ndrysho tarifën
1.119 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.109 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online L
1.119 den./muaj
Çmimi

1.109 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.318 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.109 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.609 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.443 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.318 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.109 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.609 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.443 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.318 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.109 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.109 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

1.318 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Basic price
40.499denarë
Pripejd
40.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
40.999denarë

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Çka ka në kuti?
  • Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 47Wh Integrated
  • 15.6"FHD Anti glare
  • 16/512GB
  • AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
235 мм
359.3 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,Anti-glare
Madhësia e ekranit 15.6"
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 16 GB
Bateria 47Wh Integrated
Kamera e përparme 720p HD
Dimensionet 359.3 x 235 x 17.9 mm
Pesha 1.62 Kg
Garancia 24

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0