HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

The HP 250 is in keeping with the sleek working style along with its slim and lightweight design. The beautiful display with the design of the thin frames and the large screen-body ratio provides enough space for work or watching different contents. Complete projects with confidence with the latest technology, including a powerful Intel® processor, large memory and storage space. This laptop is ready to connect to all your peripherals and is designed to suit the business needs of a USB Type-C® data port, RJ-45 port and HDMI port.

Lexo më shumë
HP Long Life 41 Wh lithium-ion
256GB SSD / 8GB RAM
Intel Core i5-1035G1
"15" FHD (1920 x 1080)"
1.74 kg
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

1.292 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.417 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.292 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.125 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.375 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.417 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.292 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.125 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.000 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.459 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

1.375 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

/
Basic price
39.999denarë
Pripejd
40.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
40.499denarë

Zgjidh

HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  • HP Long Life 41 Wh lithium-ion
  • 256GB SSD / 8GB RAM
  • Intel Core i5-1035G1
  • "15" FHD (1920 x 1080)"
  • 1.74 kg
  35.8 мм
  35.8 мм
  Karakteristikat e hollësishme
  Ekrani IPS, anti-glare, 250 nits
  Madhësia e ekranit 15"
  Sistemi operativ Windows 10
  CPU i5 i5-1035G1
  Memorja e integruar 256 GB SSD
  RAM memorja 8 GB
  Bateria HP Long Life 41 Wh lithium-ion
  Dimensionet 35.8 x 24.2 x 1.99 cm
  Pesha 1.74 kg
  Garancia 12

  HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

  Garancia dhe servisi
  12
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  NEOKOM

  Blvd. "Kuzman Josifovski - Pitu" 15, 1000 Skopje, Makedonija

  Pakom Company

  ul. "Jadranska Magistrala" , no. 12, 1000 Skopje, Macedonia

  S&T Makedonija

  "Ankarska" street, no. 31, 1000 Skopje, Makedonija

  System One

  Blvd. "Partizanski Odredi" no. 103, 1000 Skopje, Makedonija

  HP 250 G8 i5 8GB 256 Win10

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0