DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Lexo më shumë
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
8/512GB
4-cell, 54 WHr, Polymer
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
8/512GB
4-cell, 54 WHr, Polymer
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
Ngjyrën: Titan Grey

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.569 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

1.569 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.986 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.778 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.569 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

2.278 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

2.111 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.986 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.778 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.569 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

2.278 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

2.111 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.986 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.778 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.569 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.569 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.778 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

1.986 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Basic price
56.499denarë
Pripejd
56.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
56.999denarë

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3520 I7-1255U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Karakteristikat themelore
  • 11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
  • 8/512GB
  • 4-cell, 54 WHr, Polymer
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 15.6 FHD,250 nits,anti-glare
358.5016.96235.56 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,anti-glare, 250 nits
Madhësia e ekranit 15.6”
CPU i7 12th Gen 1255U
Memorja e integruar 512 SSD
RAM memorja 8 GB
Bateria 4-cell, 54 WHr,Polymer
Kamera e përparme HD camera
Dimensionet 358.50mm X 16.96mm X 235.56mm
Pesha 1,66 kg
Garancia 36

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0