DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

Lexo më shumë
2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
15.6 FHD,120Hz,Antiglare
Intel I3 1215U/UHD Graphics
3 Cell,41Whr integrated
8/256GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
15.6 FHD,120Hz,Antiglare
Intel I3 1215U/UHD Graphics
3 Cell,41Whr integrated
8/256GB
Ngjyrën: Carbon Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

649 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

649 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

941 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

774 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

649 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

441 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

233 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

941 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

774 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

649 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

441 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

233 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

/
Basic price
24.499denarë
Pripejd
24.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
24.999denarë

DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

Çka ka në kuti?
  • DELL_ Vostro3520 i3-1215 8/512
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Karakteristikat themelore
  • 2USB Type-A,Type-C,HDMI,Wifi 5
  • 15.6 FHD,120Hz,Antiglare
  • Intel I3 1215U/UHD Graphics
  • 3 Cell,41Whr integrated
  • 8/256GB
16.962247 мм
3585 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,120Hz,LED Backlit
Madhësia e ekranit 15.6”
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3-Cell, 41WHr Integrated
Kamera e përparme HD RGB camera
Dimensionet 358,5mm x16.96-22,47mm x235,56
Pesha 1.66 Kg
Garancia 36

DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro 3520 i3-1215U 8/256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0