Philips 55PUS8518/12

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Anthracite grey

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

28.279 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

28.279 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Philips 55PUS8518/12

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Basic price
42.279denarë
Pripejd
44.699denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
44.699denarë

Philips 55PUS8518/12

Çka ka në kuti?
  • PHILIPS 55PUS8518/12
  • Упатство за работа
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
740.0 мм
1231.0 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani 4K Ultra HD LED
Madhësia e ekranit 55"
Sistemi operativ Google TV
Dimensionet 1231.0 x 740.0 x 256.0 mm
Тежина 16 Kg
Garancia 24

Philips 55PUS8518/12

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Philips 55PUS8518/12, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Philips 55PUS8518/12

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0