Çmimi i pajisjes 0 den. në A1 Business Pro M

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Xiaomi Redmi Note 12 është një përzierje e mrekullueshme e performancës, stilit dhe vlerës. Me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ky smartfon ofron një përvojë pa pengesa dhe pa vonesa, ndërsa ofron hapësirë të mjaftueshme për të gjitha aplikacionet, fotot dhe videot tuaja. Një nga veçoritë e spikatura të Redmi Note 12 është ekrani i tij mbresëlënës. Pamjet gjallërohen me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta, duke e bërë shfletimin, lojërat dhe transmetimin e videove një kënaqësi të vërtetë. Duke pasur parasysh çmimin e tij konkurrues, Xiaomi Redmi Note 12 është një opsion fantastik për ata që kërkojnë një përvojë të plotë të smartfonit pa dëmtuar buxhetin.

Lexo më shumë
6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
Octa-core
Li-Po 5000 mAh
50+8+2MP rear + 13MP front
4 GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
Octa-core
Li-Po 5000 mAh
50+8+2MP rear + 13MP front
4 GB
Ngjyrën: Onyx Gray

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
0 den. den.

0 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

0 den.

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

9.839 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

5.839 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

9.839 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

5.839 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 4/128

0 den.
Zgjidhni
Basic price
13.499denarë
Pripejd
15.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
15.499denarë

Zgjidh

Xiaomi Redmi Note 12 është një përzierje e mrekullueshme e performancës, stilit dhe vlerës. Me 4 GB RAM dhe 128 GB hapësirë ruajtëse, ky smartfon ofron një përvojë pa pengesa dhe pa vonesa, ndërsa ofron hapësirë të mjaftueshme për të gjitha aplikacionet, fotot dhe videot tuaja. Një nga veçoritë e spikatura të Redmi Note 12 është ekrani i tij mbresëlënës. Pamjet gjallërohen me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta, duke e bërë shfletimin, lojërat dhe transmetimin e videove një kënaqësi të vërtetë. Duke pasur parasysh çmimin e tij konkurrues, Xiaomi Redmi Note 12 është një opsion fantastik për ata që kërkojnë një përvojë të plotë të smartfonit pa dëmtuar buxhetin.

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Redmi Note 12 4/128
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.67" FHD+ AMOLED DotDisplay
  • Octa-core
  • Li-Po 5000 mAh
  • 50+8+2MP rear + 13MP front
  • 4 GB
75.96 мм
165.66 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ AMOLED DotDisplay, 120Hz
Madhësia e ekranit 6.67"
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 13 MP
Dimensionet 165.66 x 75.96 x 7.85 mm
Pesha 183.5g
Garancia 24

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi Redmi Note 12 4/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi Redmi Note 12 4/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
24.04.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
23.04.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?