Çmimi i pajisjes 0 den. në A1 Business Pro M

Xiaomi Redmi A2

Xiaomi Redmi A2 është një smartfon që ofron performancë mbresëlënëse dhe veçori kryesore. Dizajni i tij elegant përmban një ekran të gjallë që shfaq përmbajtjen me qartësi dhe gjallëri. Me konfigurimin e tij të aftë të kamerës, Redmi A2 kap momente të paharrueshme me detaje mbresëlënëse dhe saktësi ngjyrash. Pajisja ofron multitasking pa probleme falë konfigurimit të saj efikas të harduerit, duke siguruar që aplikacionet dhe detyrat të funksionojnë pa probleme. Pavarësisht nëse jeni duke shfletuar në internet, duke transmetuar video ose duke përdorur media sociale, Xiaomi Redmi A2 ofron një përvojë të besueshme dhe të këndshme përdoruesi. Ky smartfon ofron vlerë të madhe për ata që kërkojnë një pajisje të besueshme pa një buxhet të madh.

Lexo më shumë
2 GB
Li-Po 5000 mAh
8+0.08MP rear + 5MP front
6.52’’ HD+ Dot Drop Display
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
2 GB
Li-Po 5000 mAh
8+0.08MP rear + 5MP front
6.52’’ HD+ Dot Drop Display
Octa-core
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

0 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi Redmi A2

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi A2

0 den.
Zgjidhni
Basic price
6.999denarë
Pripejd
8.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
8.999denarë

Zgjidh

Xiaomi Redmi A2 është një smartfon që ofron performancë mbresëlënëse dhe veçori kryesore. Dizajni i tij elegant përmban një ekran të gjallë që shfaq përmbajtjen me qartësi dhe gjallëri. Me konfigurimin e tij të aftë të kamerës, Redmi A2 kap momente të paharrueshme me detaje mbresëlënëse dhe saktësi ngjyrash. Pajisja ofron multitasking pa probleme falë konfigurimit të saj efikas të harduerit, duke siguruar që aplikacionet dhe detyrat të funksionojnë pa probleme. Pavarësisht nëse jeni duke shfletuar në internet, duke transmetuar video ose duke përdorur media sociale, Xiaomi Redmi A2 ofron një përvojë të besueshme dhe të këndshme përdoruesi. Ky smartfon ofron vlerë të madhe për ata që kërkojnë një pajisje të besueshme pa një buxhet të madh.

Xiaomi Redmi A2

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Redmi A2
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 2 GB
  • Li-Po 5000 mAh
  • 8+0.08MP rear + 5MP front
  • 6.52’’ HD+ Dot Drop Display
  • Octa-core
76.75 мм
164.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani HD+ DotDrop Display (1600x720)
Madhësia e ekranit 6.52"
Kamera 8+0.08MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 32 GB
RAM memorja 2 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 5MP
Dimensionet 164.9 x 76.75 x 9.09 mm
Pesha 192g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi Redmi A2, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi Redmi A2

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0