Çmimi i pajisjes 48.999 den. në A1 Business Pro XL

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

Ky telefon kompakt krenohet me një dizajn që është sa inovativ aq edhe elegant. Me disa nuanca të ndryshme për të zgjedhur, Galaxy Z Flip 5 ju lejon të shprehni individualitetin tuaj. Lëshoni kreativitetin tuaj dhe personalizoni telefonin tuaj me miniaplikacionet tuaja të preferuara, sfondet dinamike të videove, stilet e orës dhe më shumë. Regjistroni momente të paharrueshme pa mundim, edhe kur telefoni është i mbyllur. Me dritaren Flex në anën e pasme të telefonit, mund të bëni, shikoni dhe modifikoni lehtësisht fotot tuaja. Ai ushqen aventurat tuaja me një bateri të fuqishme 3700 mAh që i përshtatet stilit tuaj dinamik të jetës.

Lexo më shumë
6.7" Dynamic AMOLED 2X
12+12MP rear + 10MP front
3700 mAh
8 GB
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.7" Dynamic AMOLED 2X
12+12MP rear + 10MP front
3700 mAh
8 GB
Octa-core
Ngjyrën: Graphite

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

48.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

48.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

64.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

55.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

48.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

77.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

64.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

55.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

48.999 den.
E zgjedhur
Basic price
80.999denarë
Pripejd
82.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
82.999denarë

Zgjidh

Ky telefon kompakt krenohet me një dizajn që është sa inovativ aq edhe elegant. Me disa nuanca të ndryshme për të zgjedhur, Galaxy Z Flip 5 ju lejon të shprehni individualitetin tuaj. Lëshoni kreativitetin tuaj dhe personalizoni telefonin tuaj me miniaplikacionet tuaja të preferuara, sfondet dinamike të videove, stilet e orës dhe më shumë. Regjistroni momente të paharrueshme pa mundim, edhe kur telefoni është i mbyllur. Me dritaren Flex në anën e pasme të telefonit, mund të bëni, shikoni dhe modifikoni lehtësisht fotot tuaja. Ai ushqen aventurat tuaja me një bateri të fuqishme 3700 mAh që i përshtatet stilit tuaj dinamik të jetës.

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.7" Dynamic AMOLED 2X
  • 12+12MP rear + 10MP front
  • 3700 mAh
  • 8 GB
  • Octa-core
165.1 мм
71.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X (2640x1080)
Madhësia e ekranit 6.7" (OPEN) / 3.4" (CLOSE)
Kamera 12+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3700 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 10MP
Dimensionet 71.9 x 165.1 x 6.9mm (open)
Pesha 187g
Garancia 24

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0